Brooke Vincent bikineissä vesipuistossa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittinäyttelijätär Brooke Vincent kertoi viime vuonna, että seksikäs Rihanna vierailee hänen unissaan. Coronation Street -saippuasarjan lesboroolissa nähtävä tähti haaveilee siitä, että saisi näytellä laulajan tyttöystävää kyseisessä sarjassa.

Viikonloppuna Brooke kuvattiin nautiskelemassa vapaapäivästä ja synttäreistään Espanjan Marbellassa, jossa hän esitteli myös upeaa bikinivartaloaan. Hotellin uima-altaan lisäksi Brooke kuvattiin myös vesipuistossa, josta oheiset kuvat ovat.

Manchesterissa syntynyt 20-vuotias Brooke Vincent on näytellyt Coronation Street -televisiosarjassa jo vuodesta 2004. Hän esittää suositussa Coronation Street -saippuasarjassa Sophie Websteriä, joka on lesbo. Brooken mielestä olisi mahtavaa, jos päihdeongelmainen räppäri Snoop Dogg esiintyisi saippuaoopperasarjassa.