Iggy Azalean esiintymisasu ei liikoja peittänyt

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Hiphop-musiikkirintama on rockin tavoin pitkälti miesvoittoista, mutta viime aikoina mediassa on noussut esille myös liuta uusia mielenkiintoisia naisräppäreitä. Yksi heistä on piakkoin The New Classic -esikoislevynsä julkaiseva australialainen Iggy Azalea.

Iggy Azalea on Nicki Minajin ja Azealia Banksin tavoin herättänyt huomiota musiikin ohella myös räväkän, omintakeisen tyylinsä ja ulkoisten avujensa vuoksi. 23-vuotias tähti esiintyi taannoin Iso-Britannian Manchesterissa järjestetyillä Parklife-festivaaleilla. Iggyn muodokasta takapuolta on varsin vaikeaa olla noteeraamatta kyseiseltä keikalta otetuissa kuvissa.

Iggy Azalea, eli Amethyst Amelia Kelly, on 22-vuotias hiphop-artisti ja malli. Neito herätti huomiota aluksi julkaisemalla YouTube-palvelussa musiikkivideoita Pu$$y ja Two Times -kappaleilleen, jotka saavuttivat nopeasti suosiota katsojien keskuudessa. Hänen The New Classic -debyyttialbuminsa julkaistaan tänä vuonna. Azalea on esiintynyt muun muassa lämmittelijänä Rita Oran keikoilla.