Georgia Salpa upeissa kännykkäkuvissa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Irlantilainen glamourmalli Georgia Salpa päätyi tänä vuonna FHM-lehdessä maailman kymmenen seksikkäimmän naisen listalle. Säännöllisesti kroppaansa treenaava neitokainen on tuttu näky niin tabloid-lehtien sivuilta kuin sosiaalisesta mediastakin.

Useiden muiden tähtien lailla myös Georgia Salpa on hullaantunut jakamaan kuviaan Instagram-palvelussa. Glamourmalli lisäsi kuvablogiinsa taannoin otoksen itsestään bikineissä uima-altaan reunalla, koira sylissään. Toisessa kuvassa Georgia puolestaan ottaa kuvaa itsestään peilin kautta, yllään lyhyet shortsit ja avoinaisella kaula-aukolla varustettu t-paita.

Kuva: Instagram
Kuva: Instagram
Kuva: Instagram
Kuva: Instagram

29-vuotias kreikkalais-irlantilainen mallikaunotar Georgia Salpa on tehnyt menestyksekästä malliuraa erityisesti Irlannissa, mutta muualla hän tuli tunnetuksi Big Brother -realitysarjan kilpailijana. Ateenassa syntynyt kaunotar on ollut mukana useissa realityohjelmissa, eli on niin sanottu julkkistyrkky. Television lisäksi Georgia Salpa on poseerannut useiden miestenlehtien sivuilla.