Katie Holmes kuvattiin kiihkeissä puuhissa komistuksen kanssa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Toimintatähti Tom Cruisesta eronnut näyttelijätär Katie Holmes palkkasi vastikään itselleen deittivalmentajan, jotta pääsisi takaisin treffailun maailmaan. Tähti pyrkii kasvattamaan muun muassa itseluottamustaan. Nyt Katie on nähty suutelemassa vastanäyttelijäänsä Luke Kirbya hyvin kiihkeissä tunnelmissa.

Hiljattain kerrottiin, kuinka 34-vuotias perheenäiti on nyt löytänyt itselleen lohduttajan itseään nuoremmasta jazz-muusikkona työskentelevästä Peter Cincottista. Holmes on kuitenkin ikuistettu sen jälkeen läheisissä tunnelmissa ensi vuonna ensi-iltansa saavan Mania Days -elokuvan vastanäyttelijän Luke Kirbyn kanssa.

Heidän on nähty viettävän elokuvakuvausten kulisseissa aikaa käsi kädessä jo aiemmin, ja tällöin muun muassa The Sun -lehti ennätti kysymään, onko kaksikon suhde pelkästään ammattin puolesta syntynyt. Vaikka pusukuvat on taltioitu elokuvaa varten, ei kohtaus näyttänyt olevan kummankaan osallisen mielestä lainkaan vastenmielinen.

Katie Holmesin ikäinen Luke Kirby teki ensimmäisen roolinsa kauhuelokuva Halloween: Resurrectionissa vuonna 2002. Tähti lukeutuu vielä hieman tuntemattomien näyttelijöiden kaartiin, kun Holmes on puolestaan yksi Hollywoodin seuratuimmista naisista. Dawson’s Creekissä 90-luvun loppupuolella läpimurtonsa tehnyt Holmes oli naimisissa Tom Cruisen kanssa vuodesta 2006, mutta pariskunta erosi viime syksynä.