Kelly Osbournelle tappouhkauksia Lady Gagan faneilta

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Ozzy Osbournen tytär Kelly Osbourne haukkui Lady Gagan erikoista pukeutumistyyliä kovaäänisesti jo vuosia sitten. Samalla Kelly myönsi pitävänsä popparin musiikista, mutta ei hänestä henkilönä.

Nyt violettihiuksinen rokkariperijä väittää Gagaa tekopyhäksi. Lady Gagan Little Monsters -nimellä kulkevat fanit ovat lähettäneet Kelly Osbournelle tappouhkauksia, koska Osbournen tytär oli arvotellut Gagan pukeutumistyyliä suorasanaisesti.

Samaan aikaan Lady Gaga oli kannustanut fanaattisia seuraajiaan puolustautumaan kiusaajilta. Amerikan Cosmopolitanille haastattelunsa antanut Kelly Osbourne päivitteleekin Lady Gagan olevan tekopyhä ihminen.

Kelly oli aiemmin uskonut Gagan olevan hyvä ihminen, kunnes tajusi asioiden todellisen laidan ja tuli toisiin aatoksiin. Lisäksi nainen antaa hittilaulajalle pyyhkeitä hänen tavastaan taistella seksuaalivähemmistöjen puolesta.

– Mikäli Gaga todella olisi homojen puolestapuhuja, tekisi hän heidän vuokseen jotain muutakin kuin laulaisi homoystävällisiä kappaleita, Kelly tylytti.