Rihanna rakastaa kipua – nauttii brasilialaisesta vahauksesta!

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Popkaunotar Rihanna on ollut runsaasti otsikoissa Amanda Bynesin Twitter-haukkujen ja Chris Brownin eron takia. 25-vuotias laulajatar on myös nostanut kanteen brittiläistä Topshop-valmisvaateketjua vastaan.

Kohujen keskiössä painiskeleva Rihanna on nyt kertonut nauttivansa kivusta. Hän on paljastanut pitävänsä tarkkaa huolta bikinirajoistaan, ja hän turvautuu säännöllisesti brasilialaiseen vahaukseen. Yleensä jokseenkin kivuliaana toimenpiteenä pidettyä vahausta vieroksutaan juurikin sen aiheuttaman tuskan takia.

Kuva: Twitter
Kuva: Twitter

Laulajakaunotar on kuitenkin asiasta toista mieltä – nainen nimittäin kertoo Daily Starin mukaan nauttivan siitä aiheutuvasta kivusta. Rihanna oli kuulemma vain naureskellut bikinirajojen siistimisestä aiheutuneelle kivuntunteelle.

Chris Brown erosi Rihannasta jälleen huhtikuussa. Chris Brownin on huhuttu ottaneen kontaktia entiseen Karrueche Tran -tyttöystäväänsä ja Rihanna on parhaillaan Diamonds-maailmankiertueellaan Euroopassa.