Leonardo DiCaprion tyttöystävä pysäyttävä näky bikineissä

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Saksalainen supermalli Toni Garrn on rakentamassa parhaillaan uraansa muotipiireissä. Neitokainen on saavuttanut jo eräänlaisen etapin päästessään Victoria’s Secret -brändin malliksi.

Toinen saavutus lienee tulla luetuksi Hollywood-komistus Leonardo DiCaprion lähes yhdenmukaisesti samannäköisten valloitusten joukkoon. Vaalea mallikaunotar ikuistettiin nyt H&M-vaatemerkin bikinikuviin. 20-vuotiaan Tonin ruskettunut vartalo lienee omiaan sytyttämään poikaystävän miehisen kiinnostuksen.

Leonardo sai vastikään pakit brittiläiseltä mallikaunotar Cara Delevingneltä, joka ei syttynyt miehen iskuyrityksiin Cannesin elokuvajuhlien julkkisjatkoilla. DiCaprio yritti kaikki tuntemansa metkut, mutta parikymppisen mallitähden mielestä tämä oli vain liian vanha hänelle, ja juttu jäi siihen.