Kalareissun järkyttävä päätös: Valtava saalis hyppäsi veneeseen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kalamiesten juttuja kannattaa usein kuunnella hieman varauksella, sillä niissä on usein mukana asiaankuuluvaa niin sanottua kalamiehen lisää. Viime vuosina kalavaleet ovat kuitenkin alkaneet olla harvinaisia, koska todisteita on nykyisin helppo saada kännykkäkameroilla.

Nyt amerikkalaiset Tom Rostron Jr. ja Clint Simek ovat joutuneet Jerseyn edustan merialueella tilanteeseen, jota olisi kovin vaikea uskoa ilman valokuvia. He nimittäin kokivat järkytyksen, kun kalastusreissun päätteeksi 2,5 metriä pitkä hai hyppäsi yllättäen veneeseen.

Ensin miehet näkivät kuinka hai uiskenteli aluksen ympärillä hyökkäillen miesten poijuja päin. Suurikokoinen ja voimakas hai kuitenkin ylitti kaikki odotukset, kun se yllättän ponkaisi itsensä vedestä ilmaan ja laskeutui suoraan veneeseen. Kiipeliin jouduttuaan voimakas hai alkoi sätkiä voimakkaasti tuhoten veneen irtaimistoa kaiuttimet ja istuinpäälliset mukaanlukien. Lopulta sen voimat kuitenkin ehtyivät.