Ariel Winterin muodonmuutos yllätti

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Moderni perhe -tilannekomediasarjan tähti Ariel Winter joutui taannoin erikoiseen tilanteeseen äitinsä takia. Äiti Chrisoula Workman yritti myydä tähden Shanelle-siskon alastonkuvia julkisuuteen.

Nyt 15-vuotias näyttelijätär on vaihtanut dramaattisesti tyyliään. Tummana kaunottarena tunnettu Ariel värjäsi hiuksensa kesäisen vaaleiksi, ja antaakin uudenlaisen vaikutelman kutreillaan. Neito on yhtä herttaisen näköinen myös vaaleahiuksisena.

– Takaisin blondiksi, kirjoitti Ariel Instagram-viestiinsä kuvan oheen.

Kuva: Twitter
Kuva: Twitter
Kuva: Twitter
Kuva: Twitter

Chrisoula ”Crystal” Workman on käynyt 14-vuotiaan Arielin huoltajuudesta kiistaa toisen tyttärensä, 34-vuotiaan siskon Shanellen kanssa. Äidin väitetään olleen väkivaltainen kasvattaja. Väliaikainen huoltajuus meni oikeudessa Shanellelle, ja pettynyt äiti halusi kostaa ronskisti vanhemmalle tyttärelleen tarjoamalla tämän alastonkuvia lehdille.