Flavor Flavin sivubisnekset floppasivat jälleen

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Flavor Flav, oikealta nimeltään William Jonathan Drayton Jr., tuli aikoinaan kuuluisaksi Public Enemy -yhtyeen kellokallena ja hypemiehenä. Viime vuosina tähti on tullut tunnetuksi musiikkiuransa sijaan lähinnä realitysarjoista, kuten Vaimomatskua ja Himmeet tähdet.

Nyt mies on päätynyt otsikoihin epäonnisten liiketoimiensa johdosta. TMZ-sivuston mukaan rap-artistin Flavor Flav’s Chicken & Ribs -ravintolaa uhkaa häätö. Michiganin Sterling Heightsissa sijaitseva ravintola ei raporttien mukaan ole maksanut vuokraa käyttämästään tilasta sitten joulukuun 2012, jolloin ravintola avattiin.

Kyseessä on muusikon kolmas ravintola, joka kokee hitaan kuoleman vastoinkäymisten johdosta. Flavor Flavin tulisi maksaa 25.000 dollaria puuttuvia vuokria ja myöhästymismaksuja. Tilan omistava vuokraisäntä pyrkii oikeusteitse saamaan rap-artistin ravintolaa pois tiloistaan. TMZ:n tietojen mukaan Flavor Flav ei itse ollut tietoinen maksamattomista vuokrista, ja hän aikoo hoitaa asian pois päiväjärjestyksestä mahdollisimman pian.

Flavorin tavaramerkki on hänen kaulassaan roikkuvat erilaiset suurikokoiset viisarikellot. Myös hänen purukalustonsa hakee vertaistaan, sillä se hohtaa kultaisena. Public Enemyn kulta-aikaan Flavor Flav tunnettiin ”Yeaaah-boyeeee!” huudoistaan. Flavor on deittaillut muun muassa tanskalaista näyttelijä Brigitte Nielseniä.