Unelmaduuni tarjolla: Hotelli hakee palvelukseen hovinarria

Matkailu · Meri Pulkkinen

Hyvätasoisilla hotelleilla on usein tarjolla vierailleen erityisiä viihtymismahdollisuuksia aina kuntosaleista erilaisiin kylpylähoitoihin. Nyt eräs itävaltalaishotelli aikoo mennä askeleen pidemmälle vieraidensa viihdyttämisessä.

Rogner Bad Blumau -hotelli etsii nimittäin palvelukseensa hovinarria. Modernin narrin tulee olla kommunikatiivinen ja ulospäin suuntautunut, Huffington Post -lehti uutisoi. Hovinarrilta vaaditaan myös musikaalisuutta, luovuutta ja mielikuvituksellisuutta.

Paikan saava narri tulee tienaamaan vieraiden viihdyttämisellä 1.400 euroa kuussa. Hotellinjohtaja Melanie Franken mukaan hakijoiden kannattaa suhtautua tehtävään avoimin mielin. Idean taustalla on halu kohdella hotellivieraita kuin kuninkaallisia, sillä Franken mukaan ”narrit olivat luksusta, jolla kuninkaalliset perheet hemmottelivat itseään”.