Michelle Heatonin rinnat poistettiin – tältä suuret silikonit näyttävät

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittiläinen poptähti-näyttelijä Michelle Heaton tuli aikoinaan tunnetuksi Liberty X -yhtyeen kaunottarena. Yhtyeen hajoamisen jälkeen hän on jäänyt julkisuuteen. Heaton sai sittemmin tietää kantavansa geeniä, joka voi edesauttaa runtasyövän syntymistä.

33-vuotias tähti joutui lopulta viime syksynä poistattamaan molemmat rintansa. Lääkäreiden mukaan hän olisi ilman operaatiota sairastunut syöpään 80 prosentin mahdollisuudella.

Taannoin Michelle nähtiin jo ensimmäisen kerran bikineissä, ja eilen hänet kuvattiin poistumassa ITV-televisiokanavan studioilta Lorraine-ohjelman kuvauksista. Michelle oli pukeutunut varsin paljastavaan toppiin. Rintoihinsa silikonitäytteet ottanut Heaton näyttää halunneen samalla kasvattaa hieman kuppikokoaan aikaisemmasta.

Michelle Heaton tunnetaan siviilissä muun muassa povipommi Katie Pricen hyvänä ystävänä. Neitokainen nähdäänkin usein Pricen rinnalla julkkisjuhlissa. Heaton on naimisissa irlantilaisen Hugh Hanleyn kanssa. Tammikuussa syntynyt tytär Faith Michelle on pariskunnan ensimmäinen yhteinen lapsi.