Prostituoitu oli liian ruma – mies soitti hätänumeroon

Ohhoh! · Anna Poikkimäki

Aina ei saa, mitä tilaa. Britanniassa eräs mies tunsi kuumotusta kupeissaan ja hakeutui prostituoidun pakeille. Nainen ei kuitenkaan täyttänyt hänen kauneuskriteerejään, mihin kyseinen herra reagoi erikoisella tavalla.

Hän nimittäin soitti hätänumeroon ja valitti prostituoidun antaneen itsestään väärän kuvan. Soittajan mukaan nainen oli todellisuudessa ruma. Solihullin kaupungin poliisi kirjoitti asiasta Twitter-blogiin, jolloin asiasta sai tietää muukin maailma.

– Uskomatonta… Mies raportoi juuri ”yön naisesta”, joka yritti väittää olevansa paremman näköinen kuin olikaan. Konstaapeli muokkaa miehen asennetta uusiksi, kirjoitti virkavallan edustaja palveluun.

Virkavallan edustajat lähettivät miehelle kirjeen, jossa he varoittivat tätä tuhlaamasta poliisin aikaa. Poliisi myös soitti miehelle ja kertoi, että seksin ostaminen oli laitonta. Soittaja pyysi poliiseja pidättämään prostituoidun harhaanjohtamisesta, uutisoi BBC.