Ashton Kutcher ja Mila Kunis menossa naimisiin

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Näyttelijäpariskunta Mila Kunis ja Ashton Kutcher hankkivat vastikään asunnon Lontoosta. Heidän lukaalinsa vieressä sijaitsee puisto, joka tunnetaan yleisenä kutupaikkana. Nyt maailman seksikkäimmäksi naiseksi valitun Milan ja Ashtonin suhteen kerrotaan edenneen vakavampaan suuntaan.

Pariskunnan kerrotaan nimittäin suunnittelevan häitä. Pari haluaa naimisiin Britanniassa, kunhan Kutcherin ero ex-vaimo Demi Mooresta on selvillä vesillä.

– Mila ja Ashton ovat rakastuneet Britanniaan. He haluavat pian naimisiin, koska he haluavat perustaa perheen ja he suhtautuvat asioihin vanhanaikaisesti. Ensimmäiseksi hääpaikaksi he ajattelivat Stonehengea, mutta he ovat katsoneet myös Royal Pavilionia Brightonissa, kertoi lähde Daily Star -lehdelle.

Tähtipari toivoo pääsevänsä viettämään hääpäiväänsä matalalla profiililla. Häävieraiden joukkoon valikoidaan vain läheisin sisäpiiri. Mila on esitellyt Ashtonin vanhemmilleen, Elviralle ja Markille, kun he tulivat tapaamaan tytärtään toukokuussa Lontooseen. Kunis kuvaa Britanniassa Jupiter Ascending -elokuvaa.

Pariskunta tutustui tosiinsa jo 15 vuotta sitten 70’s Show -sarjassa. Ennen suhdettaan Mila Kunisiin Ashton Kutcher ehti olla kuusi vuotta naimisissa Demi Mooren kanssa. Kunis on kertonut himoitsevansa tulevan Fifty Shades of Grey -elokuvan pääroolia viattomana opiskelijatyttö Anastasia Steelenä. Hän uskoo että eroottisen novellin sankarittaren näytteleminen olisi hauskaa vaihtelua.