Uma Thurmanin mekkovalinta kohdallaan – rinnat pääosassa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Näyttelijä Uma Thurman osaa pukeutua gaalatilaisuuksiin. 43-vuotias tähti ikuistettiin viimeksi upeassa vihreässä juhlaleningissä New Yorkissa Punk: Chaos To Couture -tapahtumassa.

Nyt tähti on osallistunut AmfAR Inspiration -gaalaan New Yorkissa, joka järjestettiin kaupungin kuuluisassa Plaza-hotellissa. Uma oli valinnut ylleen fuksianpunaisen mekon, joka ei hänen muhkeaa rintamustaan peitellyt.

Uma Thurman tunnetaan elokuvistaan Pulp Fiction – tarinoita väkivallasta, Valheet ja viettelijät, Kill Bill: Volume 1 ja Kill Bill: Volume 2. Näyttelijätär on ollut kahdesti naimisissa, elokuvaohjaaja Phil Joanoun ja näyttelijä Gary Oldmanin kanssa. Tällä erää nainen seurustelee liikemies Arpad Bussonin kanssa.