Haloo Helsinki! -yhtyeen Elli: ”En ikinä tahdo olla aikuinen”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Huippusuosittu kotimainen Haloo Helsinki! -yhtye kiertää koko kesän ajan suomalaisia keikkalavoja. Yhtyeen Jere ja Leo ovat soittaneet yhdessä jo vuodesta 2000, ja Elli sekä rumpali Jukka Soldan astuivat kuvioihin mukaan vuonna 2006.

Yhtyeen debyyttialbumi Haloo Helsinki! julkaistiin 13. elokuuta 2008 ja se nousi heti albumilistan sijalle kuusi. Levy pysyi albumilistalla seitsemän viikkoa. Meininki on kuitenkin muuttunut näistä ajoista.

– Suurin muutos mikä tapahtui kolmannen levyn aikoihin oli se, kun me alettiin tehdä biisejä itse. Ollaan nyt kehitytty siinä, niin se taitaa olla se meidän bändin kannalta suurin asia mikä on muuttunut, Leo mietiskeli.

– Vuosi vuodelta ja keikka keikalta meistä tulee tiiviimpi paketti. Yhtye on joka vuosi enemmän meidän näköisemme, Jere jatkoi.

– Mä en ikinä tahdo olla aikuinen, mutta me ollaan kaikki kuitenkin kasvettu tämän matkan aikana aikuisen ikään. Kaikille meille on tapahtunut asia nimeltään elämä, Elli pohti.

– Kyllä, ja osa sitä elämää on tämä keikkailu ja biisien teko. Meillä on keikkoja takana kohta sellainen neljäsataa. Kun sitä määrää alkaa miettiä, niin on siellä kyllä muutamat nostot käyty yhdessä läpi.