Karrueche Tran bikineissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu r&b-tähti Chris Brown on viime vuosina pallotellut kahden naisen välillä. Hän on seurustellut poptähti Rihannan ja mallikaunotar Karrueche Tranin kanssa. Kun suhde Rihannaan ajautui karille, päätyi mies taas vietnamilaissyntyisen mallin syleilyyn.

Taannoin Tranin kerrottiin muuttaneen Chrisin luokse, mutta pitäneen kuitenkin vielä oman asuntonsa – varmuuden vuoksi. Nyt kaunotar on ikuistettu rannalla, jossa hän nautiskeli olostaan bikineissä ja kävi välillä uimassa meren aalloissa.

Karrueche Tran oli taannoin mukana, kun Chris Brown kolaroi autonsa. Tapaus on poliisitutkinnassa ja voi viedä Brownin jopa vankilaan, mikäli laulaja katsotaan syylliseksi. Taannoin Karrueche julkaisi Twitterissä otoksen, jossa hänen peppunsa on Brownin kasvojen edessä. Rihanna reagoi otokseen julkaisemalla kuvan omasta takamuksestaan.