Stara Karrueche Tran

Viihdeuutiset

Ero ei paina Chris Brownin exää – herutuskuvia Instagramiin

Mallina uraa luonut Karrueche Tran jätti taannoin poikaystävänsä Chris Brownin. Eropäätös johtui ilmeisesti paljastuksesta, jonka mukaan Brownilla on yhdeksän kuukauden ikäinen salattu lapsi Nia-nimisen 31-vuotiaan mallin kanssa.

shots @christinamilian

Kuva, jonka karrueche (@karrueche) julkaisi

Taannoinen ero ei vaikuta painavan Karrueche Tranin mieltä kovin paljon – ainakaan hänen tuoreiden Instagram-kuviensa perusteella. Parhaillaan lomaa viettävä mallikaunotar jakoi kuumia kuvia, joissa hän poseeraa bikineissä Meksikon Cancunin auringon alla.

Paljastavat kuvat innoittivat myös Chris Brownia kommentoimaan kuvia. Poppari kehui Karruechen ulkomuotoa, mutta varoitti häntä muuttumasta ”Thotiksi”. Urban Dictionary -sivuston mukaan ”thot” on lyhenne sanoista that ho over there, eli vapaasti suomennettuna ”tuo horo tuolla”. Karrueche Tran ei vastannut julkisesti Brownin kommenttiin.

I'm president of the Itty Bitty Committee #ThirstyTuesday

Kuva, jonka karrueche (@karrueche) julkaisi

Viihdeuutiset

Chris Brownin exä Karrueche Tran esitteli rantakuntonsa

Poptähti Chris Brown vapautui taannoin vankilasta suoritettuaan loppuun tuomionsa vuonna 2009 tapahtuneesta pahoinpitelystä. Uhrina oli tuolloin miehen tyttöystävä Rihanna. Poptähden kainalossa nähtiin ennen vankilaa ja sen jälkeen mallikaunotar Karrueche Tran.

Eilen Karrueche Tran kuvattiin nauttimassa rantaelämästä Miami Beachilla, mutta tällä kertaa ilman on-off-julkkispoikaystäväänsä.

Karrueche Tran kertoi aiemmin, että Chrisin ja Rihannan aiempi seurusteleminen on tehnyt kaikesta todella hankalaa. Hän kertoi Just Keke -ohjelmassa, että etenkin Rihannan fanit piinaavat häntä alituisesti.

– Tilanne on se, että poikaystäväni on kuuluisa mies, jonka ex-tyttöystävä on häntäkin kuuluisampi. En ainoastaan joudu näyttää kynsiäni hänen entiselle naiselleen, vaan joudun myös taistelemaan 14 miljoonaa fania vastaan, Karrueche jutteli.

Chrisin on-off -tyttöystävä Karrueche Tran on tukenut Chris Brownia tuomioista ja vieroitushoidoista huolimatta parhaansa mukaan ja avoimella mielellä. Hän yrittää pyrkiä elämässään positiivisuuteen. Karrueche Tran ja Chris Brown seurustelivat ensimmäisen kerran jo vuosina 2010-2012.

Viihdeuutiset

Tyttöystävä jätti vankilaan tuomitun Chris Brownin

Kerroimme aiemmin tällä viikolla, kuinka poptähti Chris Brown tuomittiin viimein vankilaan suorittamaan jo vuonna 2009 saamaansa tuomiota Rihannan törkeästä pahoinpitelystä. Nyt vankilassa istuvan miehen alamäki jatkuu kovaa vauhtia ja hänet on jätetty nuolemaan haavojaan ilman rakkautta.

Vielä äskettäin kerrottiin, kuinka Chrisin on-off -tyttöystävä Karrueche Tran on tukenut miestä tuomioista ja vieroitushoidoista huolimatta parhaansa mukaan ja avoimella mielellä. Silti samaan aikaan julkisuudessa kuiskittiin Chrisin ja Rihannan lähentyneen tekstiviestein helmikuun loppupuolella. Tästäkös Karrueche suuttui ja päätti jättää laulavan miehensä sinkkuna suorittamaan vankilatuomiotaan.

Chris Brown lähetti helmikuussa syntymäpäiviään viettäneelle Rihannalle onnitteluviestin. Nainen ei vastannut aluksi toivotukseen mitään, mutta heltyi illan pikkutunteina kiittämään ja kysymään miehen kuulumisia. Sen jälkeen pari piti tiiviisti yhteyttä taukoamatta, kunnes Rihanna valitsi kainaloonsa toisen exän, eli Draken. Karrueche Tran ja Chris Brown seurustelivat ensimmäisen kerran vuosina 2010-2012.

Chris Brown odottaa parhaillaan oikeuskäsittelyä Los Angelesissa sijaitsevassa pahamaineisessa Men’s Central Jail -vankilassa. Hänelle järjestetään kuuleminen 23. huhtikuuta ehdonalaisen rikkomisesta, joten vankilatuomio voi jatkua hyvinkin pitkään myös sen jälkeen.

Viihdeuutiset

Karrueche Tranin etumus pysäyttää miehen kuin miehen

Kiistanalainen r&b-tähti Chris Brown on viime vuosina pallotellut kahden naisen välillä. Tananoin hän seurusteli vietnamilaissyntyisen mallikaunotar Karrueche Tranin kanssa Tumma kaunotar vei paikan poptähti Rihannalta.

Eilen Karrueche Tran kuvattiin Los Angelesissa hyväntekeväisyysgaalassa, jonka tuotto ohjattiin Filippiinien luonnonmullistuksen hirmumyrskyn uhreille. Tran oli ilmeisen motivoitunut keräämään rahaa, sillä ainakin hän antoi kaikkensa näyttävällä asuvalinnallaan.

Karrueche Tran oli taannoin mukana, kun Chris Brown kolaroi autonsa. Tapaus on poliisitutkinnassa ja voi viedä Brownin jopa vankilaan, mikäli laulaja katsotaan syylliseksi. Taannoin Karrueche julkaisi Twitterissä otoksen, jossa hänen peppunsa on Brownin kasvojen edessä. Rihanna reagoi otokseen julkaisemalla kuvan omasta takamuksestaan.