Mies puukotti veljeään kaatuneen oluttuopin takia

Ohhoh! · Anna Poikkimäki

Floridalainen Randy Zipperer oli niin kovasti makaroni & juusto -annoksen perään, että hän päätyi lopulta väkivaltaisuuksiin, koska ei löytänyt kotoaan haluamaansa ruoka-annosta. 49-vuotias mies yritti ensin löytää kadoksissa ollutta ruokapakkausta veljensä Edwardin avustuksella.

Kaikki meni kuitenkin pian pelottavalla tavalla väärin, kun 47-vuotias pikkuveli kaatoi vahingossa Randyn oluttuopin. Kallisarvoisen mallasnesteen läikkyminen sai Zippererin veren kiehahtamaan, joten pian puukot heiluivat ja isoveli puukotti pahaa-aavistamatonta pikkuveljeä vatsaan.

Poliisien saapuessa paikalle Edwardilla oli pieni haava vatsassaan. Click Orlando -lehden mukaan tekonsa myöntänyttä Randy Zippereriä syytetään törkeästä pahoinpitelystä ja virkavallan vastustamisesta, johon ei kylläkään liittynyt väkivaltaa.