One Direction hyötyy Justin Bieberin syöksystä – fanityttöjen ihastus vaihtui

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Teinitähti Justin Bieber on joutunut viime aikoina negatiivisen julkisuuden piiriin erilaisten sekoiluidensa ja hämmentävän käytöksen takia. Laulaja on esimerkiksi suututtanut faninsa myöhästymällä keikoiltaan ja toilaillut monella muullakin tavalla.

Nyt brittisensaatio One Directionin kerrotaan hyötyvän Justin Bieberin niskaan sataneesta loasta. Poikabändi aikoo tienata lisääntyneellä suosiollaan, kun fanimassat suuntaavatkin entistä tiiviimmin heidän keikoilleen.

– One Direction hyötyy suuresti Justinin kusipääkäytöksestä. Kaikki pienet tytöt, jotka rakastivat Bieberiä, eivät rakasta häntä enää, koska hän on pahis. He siirtyvät ihailussaan One Directionin puolelle, kertoi lähde Radar Online -lehdelle.

Lähteen mukaan myös nuorten fanien vanhemmat sitä mieltä, että heidän jälkikasvunsa olisi hyvä mennä muiden esiintyjien keikoille Bieberin sijaan. Monet teinitytöt ovatkin nyt ihastuneita Justinin sijaan kiharapää Harry Stylesiin, mikä hyödyttää koko yhtyettä suuresti.