Cristiano Ronaldo riisui paitansa – näyttävä sixpack hurmasi naiset

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Real Madridissa pelaava futistähti Cristiano Ronaldo yllätti kolme vuotta sitten, kun hän kertoi saattaneensa aluilleen esikoispoikansa tuntemattoman naisen kanssa yhden illan jutun aikana.

Nyt 28-vuotias Cristiano Ronaldo on ikuistettu lomailemassa ystäviensä kanssa Miami Beachin rantavesillä lipuneella jahdilla. Raamikas komistus oli pukeutunut keltaisiin shortseihin ja nautiskeli olostaan huvijahdin kannella.

Cristiano Ronaldo on seurustellut muun muuassa Alice Goodwinin ja Gemma Atkinsonin kanssa. Nykyisen tyttöystävänsä Irina Shaykin kanssa futistähti on seurustellut jo kolmen vuoden ajan. Jalkapalloilijan Katie-sisko paljasti viime vuonna The Sun -lehdelle, että Ronaldon lapsen brittiläinen äiti on kuollut.