Maailman härskein leivonnainen? Näyttää naisen jalkoväliltä

Lifestyle Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Jotkut japanilaiset keksinnöt, tavat ja omituisuudet ovat ihmetyttäneet länsimaalaisia ihmisiä kautta aikojen. Kerroimme hiljattain muun muassa takista, joka halaa käyttäjäänsä kuin oikea tyttöystävä.

Nyt japanilaisesta kaupasta voi ostaa naisen sukupuolielimen muotoa muistuttavia leivonnaisia. Geekologie kertoo, että kyseessä on herkku, joka muodostuu naisen alapään näköisistä paloista. Paketin kyljessä keimailee Miku Hatsune -niminen hahmo. Sivuston mukaan kyseinen leivonnainen maistuu kirsikalta.

Japanista on hiljattain kantautunut muitakin outoja uutisia. Uutisoimme äskettäin muun muassa silmännuolennaksi kutsutusta intiimistä toimenpiteestä, josta on muodostunut trendi paikallisten nuorten keskuudessa. Kuten nimikin antaa olettaa, kyseessä on kahden ihmisen välinen kanssakäyminen, jossa toinen osapuoli levittää silmäluomiaan, jotta toinen voisi nuolla tämän silmämunaa.