Paris Jacksonin maailma romahti – shokkipaljastus todellisesta isästä!

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Viihdemaailma on kohissut viime ajat popin kuninkaan tyttären Paris Jacksonin itsemurhayrityksestä. Neitokaisen romahtamiseen on jo ehditty spekuloida useita syitä, mutta nyt julkisuuteen on levinnyt kenties aidoin syy.

On yleisesti ymmärretty asia, ettei yksikään Michael Jacksonin lapsista ole hänen biologinen jälkeläisensä. Paris on toivonut kuitenkin vuosien ajan olevansa popparin aito lapsi. Hän on koko elämänsä uskonut, että vähintäänkin hän ja Prince-veli ovat täysverisiä sisaruksia.

Niin ei kuitenkaan ole asian laita. Paris Jacksonille selvisi vastikään, ettei Princellä ja hänellä ole yhteistä isää. He ovat siis sisko- ja velipuoli. Julkisuuteen ei ole paljastettu tietoa, keitä julkkislapsien isät ovat.

– Hän oli varma siitä, että hän ja Prince olivat todellisia sisaruksia. Hän aina idolisoi Princeä. Kun hän kuuli, ettei Prince ollutkaan oikea veli, se sysäsi hänet syöksykierteeseen, kertoi Jacksonien perheystävä The Sun -lehdelle.

Uutinen ajoi Parisin vakavaan masennukseen ja itsemurhayritykseen, josta hän toipuu parhaillaan sairaalassa. Toivuttuaan tarpeeksi neito muuttaa mitä todennäköisimmin takaisin Debbie-äitinsä luo tämän Kalifornian tilalle.