Corey Feldman pokasi todellisen amatsonin

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Yhdysvaltalaisen näyttelijä Corey Feldmanin uran huiput koettiin 1980-luvulla, jolloin hän valloitti maailmaa lapsitähtenä. Myöhempinä vuosina mies on ollut otsikoissa henkilökohtaisen elämänsä ongelmien takia.

Nyt 41-vuotias Corey on ollut juhlimassa Länsi-Hollywoodissa sijaitsevassa Bootsy Bellows -baarissa, eikä mies viihtynyt paikan päällä yksin. Hänellä oli mukanaan yli päätä pidempi naisseuralainen, jonka yllä nähtiin varsin seksikäs ja avonainen mekko.

Corey Feldman väitti joutuneensa lapsena pedofilian uhriksi lapsitähtivuosinaan. Hänen mukaansa Hollywoodin suurin salaisuus on pedofilia. Mies oli läheisissä väleissä kasvuvuosinaan myös pedofiliasta epäillyn Michael Jacksonin kanssa. Kun poppari joutui toiseen oikeudenkäyntiinsä 2000-luvun puolella, alkoi Feldmankin kyseenalaistamaan ystävien välejä.