Apina oppi käyttämään kolikkoautomaattia – palauttaa vielä vaihtorahat

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Saamme usein lukea hauskoja juttuja älykkäistä eläimistä ja niiden tekemistä tempauksista. Yleensä tähdeksi nousee ihmisen parhaaksi ystäväksi kehuttu lemmikkikoira, mutta tällä kertaa saamme ihastella näppärän pikkuapinan edesottamuksia internetiin julkaistulla videolla.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Apina ottaa videolla ihmisen antamat kolikot tottunein elkein kouraansa, kipittää juoma-automaatin luokse ja alkaa hakata valintapainikkeita pienellä kädellään. Vikisevää ääntä pitävä apina onnistuukin saamaan kiivaan automaatin hakkaamisen päätteeksi itselleen juoman.

Tarinan hellyttävin osuus lienee kuitenkin se, että pikkuinen apina palauttaa lopuksi vaihtorahat ihmiselle. Vasta sen jälkeen se hakee kylmän juoman nautittavakseen, ja korkin avaamiseen hän tarvitsee apua. Lopulta marjamehulta näyttävä juoma uppoaa älykkään eläimen suuhun, kun apina näyttää mallia, miten pullosta otetaan huikkaa.