Charlie Sheenin julma tuomio: Haluaa erottaa kollegan TV-sarjasta

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Jokaisten bileiden lempivieras ja kohutähti Charlie Sheen herätti vastikään ihmetystä tekstailemalla flirttailevasti itseään hurjasti nuoremman Farrah Abrahamin kanssa. Neito julkaisi viestit, ja näyttelijä oli siitä raivoissaan.

Nyt suorasukaisuudestaan tunnettu 47-vuotias tähtikonkari on raivoissaan Anger Management -sarjan kollegalleen, Selma Blairille, koska nainen valitti hänen myöhästelemisestään tv-ohjelman tuottajille. Blairin mukaan Charlie Sheen on myös hankala työtoveri muilla tavoilla.

Kun Sheen kuuli valituksista, hän kieltäytyi työskentelemästä näyttelijättären kanssa. Mies myös muistutti siitä, kuinka iso työlasti hänen harteilleen osuu kannettavaksi naiseen verrattuna. Tähti vaatiikin, että Blair saa potkut sarjasta, ja että hänen tilalleen palkataan Mila Kunis.

Sheen on ehdottanut tuottajille kymmenen jakson tarinajuonta, jossa Kunis esiintyisi hänen kanssaan. Neitokaiselle tarjotaan miljoona dollaria osasta. Komediasarjan pomot toivovat kuitenkin, että Sheen ja Blair saisivat erimielisyytensä kuriin, uutisoi Breaking News -sivusto.

Farrah Abraham otti aiemmin yhteyttä Sheeniin, koska halusi päästä esiintymään tämän Anger Management -komediasarjassa. Hän pyysi samalla konkarinäyttelijää kahville. Sheen vastasi heti, että hänen mielestään kahvi on amatööreille ja isoäideille. Silikonit juuri ottanut neito paljasti viestit TMZ-sivustolle, mikä suututti Sheenin. Aika näyttää, toteutuvatko treffit.