Pankit vapiskaa! Ihmiset piilottavat rahansa taas patjojen alle

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Entisaikaan rahat piilotettiin usein patjan alle. Nykyisinkin sanotaan, että mummot panevat seteleitä sukanvarteen niin sanotusti pahan päivän varalle. Nyt espanjalainen yritys on keksinyt tiukkojen talousaikojen pelastukseksi patjan sisälle asennetun kassakaapin.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Espanjan pankit elävät parhaillaan valtavan myllerryksen keskellä, eivätkä paikalliset ihmiset uskalla panna rahojaan pankkien tileille. Nyt tilanteeseen on keksitty ratkaisu, sillä rahat voidaan piilottaa patjan alle entisaikojen malliin.

Koko homman juju on patjan sisään integroitu kassakaappi, joka jää kätevästi lakanoiden alle piiloon. Potentiaaliset asiakkaat ovat asiasta uutisoineen Associated Pressin mukaan vaikuttuneita. Keksintö on saanut lyhyessä ajassa paljon suosiota.