Miley Cyrus esitteli syyyyyyvän kaula-aukkonsa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Yhdysvaltalainen laulajatar Miley Cyrus valittiin äskettäin seksikkäimmäksi julkkiskaunottareksi. Neitokaisen on väitetty olevan eron partaalla kihlattunsa Liam Hemsworthin kanssa, mutta tähti on kiistänyt asian.

Nyt 20-vuotias Miley nähdään Billboard-lehden kansikuvassa mustassa topissa, jonka kaula-aukko on entiselle Disney-tähdelle huomattavan seksikäs. Neitokaisen antava musta toppi tuo esille hänen timmin vartalonsa.

mileycyrus19062013

Tennesseessä varttunut Miley Cyrus tunnetaan parhaiten Disney-kanavan hittisarjasta Hannah Montana, johon hänet valittiin pääosan esittäjäksi 11-vuotiaana. Sarjassa hän näytteli teini-ikäistä tyttöä, joka eli kaksoiselämää ja salaili poptähden uraansa. Näyttelijä-poppari on ristimänimeltään Destiny Hope Cyrus, mutta hän vaihtoi nimensä vuosia sitten Mileyksi.