X Factor -tähti riisui kaiken – alastomana hyvästä syystä

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Brittiläinen laulaja Rylan Clark tuli tunnetuksi kotimaansa X Factor -ohjelmasta, jossa hän herätti huomiota dramaattisilla showtyylin esiintymisillään. Mies vieraili taannoin myös julkkisten Big Brother -talossa, jossa hän suuttui Heidi Montagille ja Spencer Prattille parin käytöksen takia.

Kuva: PETA
Kuva: PETA

Nyt 24-vuotias Rylan nähdään alastomana PETA-eläinoikeusjärjestön uuden mainoskampanjan kuvassa. Ilman rihman kiertämää poseeraava julkkis vastustaa teollaan eläinten lyömistä, hukuttamista, sähköllä tappamista ja nylkemistä, jota tapahtuu muodin ja vaatteiden takia.

Rylan Clark on avoimesti homoseksuaali ja tukee samaa sukupuolta olevien henkilöiden avioliittoja. Mies on X Factor -suosionsa jälkeen onnistunut luomaa uraa televisiotähtenä Big Brother, This Morning ja Celebrity Juice -ohjelmissa.