Hittisarjan kulisseissa raju riita: Charlie Sheen erotti suosikkinäyttelijättären

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Kerroimme pari päivää sitten Anger Management -sarjan tuotantotiimin sisäisestä kiehunnasta. Komediasarjan tähti Charlie Sheen suuttui kollegansa Selma Blairin toiminnasta, kun nainen valitti miehen myöhästelystä ja yhteistyökyvyttömyydestä tämän selän takana.

Nyt miestähti on saanut iskettyä komediennea olan takaa takaisin. Selma Blair sai nimittäin virallisesti potkut Anger Management -sarjasta Charlie Sheenin uhkauksien takia. Kohutähti vaati naiselle potkuja, tai hän kieltäytyisi kuvaamasta sarjaa tämän kanssa.

– Vahvistamme, että Selma Blair ei palaa Anger Management -sarjaan. Toivomme hänelle parasta, kertoi Lionsgate Television -studion väki Daily Mail -lehden mukaan.

Parivaljakko ehti kuvata 33 jaksoa yhdessä, mutta heidän suhteensa ei koskaan lämmennyt. Sheen pitää Mila Kunisia ihanteellisena työtoverina Blairin tilalle. Mies on ehdottanut tuottajille kymmenen jakson tarinajuonta, jossa Kunis esiintyisi hänen kanssaan.