Teräsmies-tähti laukoo: ”Amerikkalainen voisi esittää Bondia”

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Brittiläinen näyttelijä Henry Cavill tunnetaan parhaiten televisiosarjasta Tudors. Hän on esiintynyt myös monissa elokuvissa, joihin lukeutuvat Tristan & Isolde, Stardust, Immortals ja tänä vuonna ensi-iltansa saava Man of Steel.

Nyt brittimies on sanonut, kuinka hänen mielestään amerikkalainen näyttelijä voisi esittää legendaarista brittiläistä James Bond -hahmoa, Reuters uutisoi. Cavill itse vakuuttaa uudessa Man of Steel -elokuvassa amerikkalaisaksentillaan. Oma roolisuoritus sai miehen pohtimaan amerikkalaisen Bond-agentin mahdollisuutta.

– Niin kauan kuin minä voin esittää amerikkalaista tarpeeksi hyvin, se käy minulle, eikä minua haittaisi, jos amerikkalainen esittäisi Bondia, niin kauan kun hän on hyvä ja näyttelisi roolin oikein, Henry Cavill perustelee Reutersille.

Lähteiden mukaan miestä itseään harkittiin legendaarisen brittiagentin rooliin vuonna 2005. Tällä kertaa kunnia meni kuitenkin niin ikään brittiläiselle Daniel Craigille. Casino Royale -agenttiseikkailun ohjanneen Martin Campbellin mukaan silloin 22-vuotias Cavill oli liian nuori roolia varten, Female First -sivusto kertoo.

30-vuotias Henry Cavill oli vielä vuonna 2011 kihloissa brittiläisen showratsastaja Ellen Whitakerin kanssa. Pari erosi vuonna 2012, minkä jälkeen komistus on deittaillut fitness-mallia ja näyttelijä Gina Caranoa. Kaunotar nähdään muun muassa uudessa Fast & Furious 6 -elokuvassa.