Twilight-tähtien ero meni vaikeaksi: Huoltajuuskiista koirista!

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Näyttelijäkomistus Robert Pattinson on liikkunut eronsa jälkeen popkaunotar Katy Perryn seurassa. Pari vietti juuri yhteisen illan ystäviensä seurassa Björkin konsertissa Hollywoodissa.

Nyt Pattinsonin eksä, Kristen Stewart, on pistänyt suivaantuneena pystyyn riidan parin yhteisistä lemmikeistä. 23-vuotias tähti vaatii itselleen toista parin koirista. Hänen kerrotaan kaipaavan hullun lailla Bear ja Bernie -koiria, jotka rakastavaiset hankkivat yhdessä ollessaan.

– Kristenin mielestä heidän pitäisi molempien saada yksi. Hän kaipaa koiria hulluna, mutta ei halua tilanteen muuttuvan likaiseksi, kertoi lähde Daily Star -lehdelle.

Vielä ei tiedetä, meneekö lemmikkien huoltajuuskiista oikeuteen asti, vai onnistuuko ex-pariskunta sopimaan koirista ilman lakimiehiä. Robert pakkasi äskettäin tavaransa ja lemmikit autoonsa ja ajoi pois Stewartin talolta. Syynä lopulliseen eroon oli neitokaisen jatkunut yhteydenpito pettäjäohjaaja Rupert Sandersin kanssa.