Menestys ei laannu – Adele sai kuninkaallisen kunnianosoituksen

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Brittiläinen laulaja Adele on suosiostaan huolimatta viettänyt viime kuukausina hiljaiseloa julkisuudesta keskittyen lokakuussa syntyneen esikoispoikansa kasvattamiseen. Taannoin tähden kerrottiin suunnittelevan duettoa Robbie Williamsin kanssa.

Parhaillaan äitiyslomaansa viettävä tähti on samaan aikaan rikkonut jatkuvasti uusia ennätyksiä. Kaunottaren uutisoitiin äskettäin olevan kaikkien aikojen eniten ladatuimman singlen esittäjä, sillä hänen Someone Like You -kappaleensa saavutti 1,46 miljoonaa latauskertaa Britanniassa. Nyt Adele on saamassa huikean kunnianosoituksen Ison-Britannian hovilta.

Neitokaiselle on nimittäin myönnetty kuningatar Elisabethin nimittämä MBE-titteli, Daily Mail uutisoi. Brittiläisen imperiumin jäsen -arvonimi myönnetään Adelelle hänen saavutuksistaan musiikin saralla. Laulajattaren huikeiden vientilukujen uskotaan vaikuttaneen arvostetun tittelin saamiseen. Adelen 21-levy on ollut kaksi vuotta putkeen maailman myydyin albumi.

Adele on seurustellut lapsensa isän Simon Koneckin kanssa tammikuusta 2012 lähtien. Taannoin soultähti paljasti People-lehdelle halunneensa kovasti tulla äidiksi ja haaveilevansa kolmesta pojasta ennen kolmeakymmentä ikävuottaan. Vuosi sitten helmikuussa Adele teki näyttävän paluun Grammy-palkintogaalassa pitkän sairauslomansa jälkeen. Neitokainen voitti peräti kuusi Grammy-palkintoa, joista yksi oli Vuoden Albumi.