Nyt saa suomalaista mansikkaa – 7,90 euron litrahinta karkotti ostajat!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Merkittävä osa suomalaisista on odottanut jo koko alkaneen kesän ajan koska saisi nauttia suomalaisesta mansikasta, joka on tunnetusti poikkeuksellisen hyvää ja makeaa. Nyt tätä herkkua viimein saa tuoreena, mutta hinta on lähes tähtitieteellinen.

Kesän ensimmäiset kotimaiset mansikat ovat tulleet viimein myyntiin. Staran saamien tietojen mukaan litrahinta on kuitenkin vielä juhannuksena poikkeuksellisen suuri. Mansikoista pyydetään nimittäin Vaasan Prismassa peräti 7,90 euroa litralta.

Kuva: Stara
Kuva: Stara

Hinta oli niin suuri, että se käännytti suurimman osan potentiaalisista asiakkaista ostamaan viereiseltä tiskiltä naapurimaan mansikoita. Ruotsalaisen mansikan hinta oli nimittäin vain murto-osa suomalaisesta, sillä sitä myytiin kymmenellä eurolla kolme litraa. Toisin sanoen naapurimaan mansikkaa sai suomalaisen litran hinnalla 2,3 litraa.