Rita Rusic saisi miehet kompastumaan jalkoihinsa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Italialainen mallikaunotar Rita Rusic on ollut jo parin vuoden ajan seuratuimpia ikäryhmänsä edustajia ainakin maailman uimarannoilla. Yli viisikymppinen kaunotar on osoittanut, että bikinivartalo voi olla upeassa kunnossa myös tässä ikäryhmässä.

Eilen Rita jätti poikaystävänsä Riccardon hetkeksi yksin ja suuntasi Miami Beachille yhdistetylle lenkille ja auringonpalvontareissulle. Näyttävä kaunotar nautiskeli ensin rannalla keltaisissa bikineissä ja sen jälkeen hölkkäsi paikalta vaaleanpunaisessa lenkkiasussa.

53-vuotias italialais-kroatialainen Rita Rusic tunnetaan parhaiten laulajana, näyttelijänä ja mallina, mutta hän tuli aiemmin tunnetuksi myös avioliitostaan italialaisen poliitikko-elokuvaohjaaja Vittorio Cecchi Gorin kanssa. Sittemmin pariskunnan avioliitto päättyi eroon, ja Rusic on nähty useiden itseään huomattavasti nuorempien komistusten seurassa. Pitkällä urallaan Rita on näytellyt kymmenissä elokuvissa ja laulanut kaksi levyäkin.