Sini Sabotage jätti housut kotiin? Katso kuvat Himokselta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Uusi suomalainen 26-vuotias naistähti Sini Sabotage julkaisi 19. huhtikuuta Levikset repee –singlensä, joka nousi nopeasti useiden kotimaisten hittilistojen kärkeen. Viime aikoina Sini on keikkaillut jonkin verran ympäri maata, ja kesällä nähdään myös festarikeikkoja.

Eilen torstaina Sini Sabotage juhlisti Himoksen juhannusfestareiden juhlavuoden ohjelmistoa. Neitokainen riimittelee revenneistä Leviksistä, mutta eilen illalla hänellä ei ollut lainkaan varsinaisia housuja jalassaan – ei edes Leviksiä. Stara oli paikalla tallentamassa kuumat keikkatunnelmat kuviksi.

Suomen harvoihin naisräppäreihin kuuluva Sini on työstänyt Levikset repee -debyyttisingleään yhdessä DJ PP:n ja Jaakko Salovaaran kanssa. Kappaleella vierailee JVG:stä tuttu VilleGalle. Sini työstää parhaillaan tulevaa sooloalbumiaan yhdessä DJ PP:n kanssa. Soololevy on parhaillaan työn alla.