Teini kiristi räppäriä pöyristyttävällä tavalla – poliisit iskivät kotiin

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Uutisoimme taannoin Twitterissä isoa ääntä pitäneistä Justin Bieber -faneista, jotka viiltelivät itseään, jotta saisivat teinipopparin lopettamaan kannabiksen käytön. Nyt Twitterin estradille on astunut toisenkin artistin sekopäinen fani.

That Aint My Kid -nimimerkkiä käyttävä fani tosin uhkasi tehdä pahaa pikkusiskolleen eikä itselleen. Teinipoika twiittasi mikroblogiin kuvan, jossa hän osoittaa aseella pikkusiskoaan. Tweetissä lukee: ”Vastaa minulle, niin ostan Born Sinner -levysi. Jos et vastaa, tapan pikkusiskoni”. Viesti oli osoitettu yhdysvaltalaiselle räppäri J. Colelle.

Kuva: Twitter
Kuva: Twitter

Räppäri kommentoi kuvaa, että se on yksi älyttömistä asioista, mitä on koskaan nähnyt Twitterissä. Teini yritti myöhemmin todistella kuvan olleen vain vitsi, ja hänen äitinsä oli suuttunut tempauksesta tavattomasti. Myös poliisit vierailivat pojan kotona, ja selvisi, että kyseessä oli leikkiase. Mikäli ase olisi ollut oikea, istuisi nuorukainen nyt kaltereiden takana, Gawker uutisoi.