Viiksekkäästä kissasta huikea nettihitti – tällaista et ole ennen nähnyt!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Monet muistavat taiteilija Salvador Dalin joko omasta nuoruudestaan tai koulukirjoista. Varsin mieleenpainuvan henkilön ulkonäöstä muistetaan yleensä ensimmäisenä hänen viiksensä, ja nyt eräs kissa on kuin luonnonoikusta saanut hieman samankaltaiset piirteet.

Hamilton-kissasta on noussut nopeasti hittijulkkis, sillä näyttävillä ”viiksillä” varustetun kissan kuvat leviävät parhaillaan nopeasti sosiaalisessa mediassa. 11 kuukauden ikäinen kissa on saanut verkossa jo lempinimen Hipster Cat.

Lemmikkikissa asuu isäntänsä kanssa San Franciscossa. Julkkikseksi kissan nousi, kun sen isäntä laittoi kuvan kissasta verkkoon. Sittemmin kissan kasvot on valjastettu monin tavoin muun muassa t-paitoihin ja muihin vaatteisiin.