Missikaunotar mokasi nolosti finaalissa – hämmentävä video leviää netissä

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Stereotypia misseistä on se, etteivät he ole laatikon terävimpiä kyniä. Nyt amerikkalasmissi on antanut missifinaalissa hämmentävän vastauksen, joka on omiaan vahvistamaan tätä käsitystä. Suoran televisiolähetyksen paineet taisivat kasvaa neitokaiselle liian suuriksi.

Miss Utah Marissa Powellin vastaus on herättänyt myötähäpeää ympäri maailmaa, ja siitä levinneet videot ovat saaneet suuren suosion. Kaunottarelta kysyttiin NBC-televisiokanavan Miss USA -missikisoissa miksi yhdysvaltalaisnaisista 40 prosenttia on lapsiperheidensä pääasiallisia elättäjiä, vaikka he tienaavat edelleen vähemmän kuin miehet. Powell hämmentyi kysymyksestä, ja hänellä tuntui olevan ongelmia päästä asiaan vastauksessaan.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Upea kaunotar yritti vastata kysymykseen painostamalla koulutuksen tärkeyttä. Neitokaisella menivät kuitenkin sanat sekaisin, ja hän tuntui huomaavan itsekin kesken vastauksensa olevansa hieman hukassa. Epäselvä vastaus ei torpedoinut Powellin kisoja kokonaan, sillä hän sijoittui perintöprinsessaksi. Voiton vei Connecticutia edustanut Erin Brady.

– Mielestäni voimme liittää tämän koulutukseen, ja siihen kuinka me jatkuvasti pyrimme ponnistamaan… keksimään miten luoda töitä juuri nyt, se on suurin ongelma, Miss Utah Marissa Powell kangertelee vastauksessaan.