Mitä Julianne Mooren varpaille tapahtui?

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Menestyneestä elokuvaurastaan ansaitusti suitsutusta saava Julianne Moore on yleensä myös punaisella matolla esiintyessään näyttävä näky. Taannoin Cannesin elokuvafestivaaleilla punapäinen nainen esitteli kuitenkin rumasti remmikenkien välistä pursuavat varpaat.

Vaikka Julianne Moore on hyvin säilynyt 52-vuotias näyttelijäkonkari, ei nainen ole ilmeisesti tähän mennessä vielä oppinut hankkimaan itselleen oikean kokoisia kenkiä. Näyttelijä nimittäin esiintyi punaisella matolla pikkuvarpaansa kenkäremmien välistä töröttäen.

Moni voi vain kuvitella, kuinka hankala liian pienillä kengillä on kävellä, mutta nainen hoiti esiintymisen ammattimaisesti loppuun asti, Open Post raportoi.

Julianne Moore tapasi ensimmäisen aviomiehensä John Goul Rubinin vuonna 1984. Pariskunta oli naimisissa seitsemän vuoden ajan. Näyttelijättären mukaan avioero oli yksi hänen elämänsä vaikeimmista päätöksistä. Nykyään hän on naimisissa ohjaaja Bart Freundlichin kanssa ja heillä on kaksi lasta, Caleb-poika ja tytär Liv. Perhe asuu Manhattanilla Greenwichin alueella.