Justin Bieber hävisi Rihannalle YouTubessa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Poptähti Rihanna on kohuotsikoista huolimatta yksi maailman menestyvimmistä muusikoista. Kaunisvartaloinen nainen rikkoi taannoin paljon puhutun ennätyksen, sillä neitokaisella on Yhdysvaltain Billboard-singlelistan ykkösiä enemmän kuin yhdelläkään toisella artistilla viimeisen 20 vuoden aikana.

Nyt nainen ohitti toisen musiikilla menestyneen sensaatiojulkkiksen, sillä Rihannan videoita on virallisesti katsottu YouTubessa enemmän kuin Justin Bieberin videoita. Rihannan YouTube kanavaa on katsottu 3.784.030.789 kertaa, kun megalomaanisen faniryhmän omaavan Justin Bieberin videoita on hänen kanavaltaan katsottu ”vain” 3.782.989.210 kertaa, Mashable uutisoi.

Rihanna rikkoi hiljattain myös muita musiikkivideoihin liittyviä ennätyksiä. Barbadossyntyisellä tähdellä on nimittäin jo 12 yli 100 miljoonaa katsojaa kerännyttä musiikkivideota Vevo-videopalvelussa.