Lauren Stoner palvoi aurinkoa näyttävästi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen malli- ja televisiokaunotar Lauren Stoner oli jo vuosi sitten kovasti viihdelehdissä, sillä hänestä veikattiin uutta supertähteä julkkisrintamalla. Niin ei lopulta kuitenkaan käynyt, mutta viime aikoina Lauren on nähty jälleen paparazzikuvissa.

Michael Bayn ohjaamassa Pain and Gain -elokuvassa näyttelevä kaunotar nautiskeli eilen vapaapäivästään Miami Beachilla, jonne hän oli sonnustautunut pinkkeihin bikineihin.

28-vuotias amerikkalainen Lauren Stoner tuli alunperin tunnetuksi mallina, mutta viime aikoina hänet on nähty myös televisiotähtenä. Lauren oli mukana The Spin Crowd -realityohjelmassa, joka kuitenkin lopetettiin yllättäen vuonna 2010. Vuoden 2012 alusta saakka hän kuvannut uutta Pain and Gain -elokuvaansa, jonka toivotaan nostavan Laurenin Hollywoodin kuumaksi tähdeksi.