Mies masturboi hampurilaisravintolan pihalla – poliisin neuvo yllätti

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Viime aikoina on uutisoitu muutamista julkisilla paikoilla masturboineista ihmisistä. Tuorein tarina kuullaan Kanadasta, Nova Scotian alueelta. 44-vuotias mies hyväili nimittäin itseään Dartmouthin McDonald’s-ravintolan parkkipaikalla.

Mies masturboi autonsa suojissa. Silminnäkijät kuvailivat hänen tietonsa poliiseille, jotka saapuivat lopulta paikalle ja pidättivät miehen, Chronicle Herald uutisoi. Miestä syytetään nyt säädyttömästä toiminnasta julkisella paikalla. Julkisten masturbointien määrä on ollut viime aikoina kasvussa, ja poliisin neuvo silminnäkijöille olikin varsin yllättävä.

– Pyydämme ihmisiltä, etteivät he ottaisi asioita omiin käsiinsä, kertoi konstaapeli Pierre Bourdages Metro-lehdelle.