Eddie Murphyn exä loksautti miesten leuat rannalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosikkikoomikko Eddie Murphy tunnetaan muun muuassa Beverly Hillsin kyttä -elokuvistaan. Murphy on yksi Hollywoodin menestyksekkäimpiä tähtiä, mutta hänen perheensä on vältellyt julkisuutta. Viime aikoina perhe on kuitenkin paistatellut usein paparazzikuvissa.

17-vuotias tytär Shay Murphy ja hänen äitinsä Nicole Murphy ovat olleet kovasti otsikoissa. Nyt Nicole on kuvattu lomailemassa tyttärensä Zola Ivy Murphyn kanssa rannalla. Kuvien perusteella suosikkinäyttelijän ex-vaimo on edelleen huippukuonnossa ainakin rantaelämää ajatellen.

Edward Regan ”Eddie” Murphy aloitti uransa stand up -koomikkona ja vuonna 1980 hän liittyi Saturday Night Live -komedia-ohjelman tähtikaartiin. Sittemmin hän on esiintynyt lukuisissa elokuvissa, joista tunnetuimpia ovat Isi hoitaa, Dreamgirls, Pähkähullu professori 1-2 ja Eläintohtori 1-3. Näyttelijällä on viisi lasta entisen vaimonsa Nicole Mitchell Murphyn kanssa. Hänellä on myös yksi lapsi Spice Girls -yhtyeestä tutun Melanie Brownin kanssa.