Teinivarkaat idioottimaisissa nettikuvissa – jäivät saman tien kiinni

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Toisinaan uutisotsikoihin päätyy harvinaisen köyhillä älynlahjoilla varustettuja kriminaaleja, joiden rikoksille ei voi kuin pyörittää päätä ja nauraa. Nyt typerien varkaiden listalle on päässyt nuorisojoukko, joka maksoi varastetulla luottokortilla itsestään otetut ryhmäposeerauskuvat.

Kuva: Poliisi
Kuva: Poliisi

Eräs nainen ilmoitti Marylandin poliisille kadonneesta luottokortistaan. Hän oli hukannut maksukorttinsa lähellä paikallista Regal Cinemas -elokuvateatteria. Pian poliisin selvittelyjen myötä kävi ilmi, että naisen korttia olikin käytetty samaisessa elokuvateatterissa sekä lippujen ostoon että kuvauskopissa otettuihin valokuviin.

Poliisi julkaisi elokuvateatterin aulassa otetut kuvauskoppikuvat, ja kameralle poseeraava poppoo jäi pian kiinni yleisövihjeiden perusteella. Teinien vähemmän imartelevat kuvat jäävät kuitenkin ikuisesti nettiin ja niinhän sitä sanotaan, että mikään rangaistus ei ole yhtä hyvä kuin julkinen häpeä.