Brad Pitt paljasti: Näin hän toimisi maailmanlopun iskiessä

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Yhdysvaltalainen näyttelijä Brad Pitt on eräs maailman suosituimmista Hollywood-tähdistä. Hän tähdittää ensi-iltansa juuri saanutta World War Z -elokuvaa. Elokuvassa ollaan maailmanlopun partaalla, minkä johdosta Pitt on itsekin pohtinut aihetta.

49-vuotias tähti taistelee elokuvasa zombeja vastaan ihmiskunnan kohtalon puolesta. Tosielämässä Brad olisi kuitenkin enemmän kiinnostunut juhlimisesta kuin sankarin elkeistä.

– Tekisinkö jotain sankarillista? Kuka tietää? Luulen, että jos olisi kyseessä aivan todellinen maailmanloppu, niin järjestäisin vain isot juhlat! Kertoi miestähti New York Postin haastattelussa.

Brad Pitt ei myöskään pelkää tuhlata rahaa juhliessaan, sillä mies käytti vastikään 800 euroa sushiin ja muihin ruoka-annoksiin. Näyttelijä juhlisti kihlattunsa Angelinan 38-vuotissyntymäpäiviä japanilaisessa Kuchi-ravintolassa Berliinissä ollessaan. Perheen kanssa aterioinut tähti maksoi herkullisen aterian jälkeen tarjoilijalle vielä 500 euron tipin.