Taivas pimeni yllättäen Helsingin keskustassa – katso kuvat luonnonilmiöstä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kesäiset hellekelit ovat tuoneet mukanaan Suomeen jälleen erikoisia luonnonilmiöitä, kun poikkeuksellisen rajut sateet ja trombit ovat iskeneet eri puolille maata. Eilen illalla Helsingissä nähtiin mielenkiintoinen ilmiö, kun taivas pimeni yllättäen.

Taivas oli kello 19.45 aikaan lähes pilvetön, kun Helsingin Eteläsataman vesillä liikkeellä olleet turistit ja paikalliset asukkaat saivat ikuistaa kameroillaan erittäin matalalla ollutta tiivistä pilveä.

Pilvi pysytteli lähes paikallaan, mutta laiva joutui satamaan päästäkseen menemään sen läpi. Pilveen päästyään matkustajat huomasivat, että aurinkoinen keli muuttui hetkessä selvästi synkemmäksi, ja aurinko kykeni vain vaivoin paistamaan tiiviin pilviverhon läpi.