Verkkokauppa mokasi: Palautti asiakkaalle 36 punnan sijaan 36 000 puntaa

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Verkkokauppojen osto- ja palautusprosessit on nykypäivänä tehty mahdollisimman helpoiksi. Juuri tästä syystä verkossa shoppailu onkin kasvattanut jatkuvasti suosiotaan. Erään brittimiehen verkkokauppakokemus ei kuitenkaan mennyt aivan tavallisen kaavan mukaan.

59-vuotias Bob Simpson oli tilannut Cotton Traders -vaateketjun verkkokaupasta 36 puntaa maksaneet shortsit. Vaatekappale ei kuitenkaan koskaan päätynyt miehelle asti, vaan se oli hävinnyt postissa. Niinpä Simpson otti yhteyttä vaateketjuun, josta hänelle vakuutettiin, että summa tultaisiin korvaamaan hänelle, Daily Mail -lehti kertoo.

Miehen tilille oli kuitenkin 36 punnan sijaan ilmestynyt yllättäen 36.000 puntaa. Cotton Traders otti Simpsoniin pikaisesti yhteyttä ilmoittaen, että summa tultaisiin ottamaan häneltä takaisin. Brittimies kertoo Daily Mailille, kuinka hän ei olisi voinut pitää summaa itsellään.

– Ajattelin, että 36.000 puntaa, mitä minä teen? En ole koskaan nähnyt tuollaista summaa, saatikka sitten omistanut sellaista, Bob Simpson selittää lehdelle.