Suosikkikoomikko oli hukkua juovuspäissään – karu totuus paljastui

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Amerikkalainen näyttelijä-koomikko Jonah Hill teki ensimmäisen roolinsa valkokankaalla vuonna 2004 elokuvassa I Heart Huckabees. Sittemmin komediaa rakastava hauskuuttaja onkin tuonut hymyn miljoonien kasvoille elokuva toisensa jälkeen.

20 kiloa taannoin laihduttanut suosikkinäyttelijä on nyt kertonut käyneensä viime vuonna lähellä kuolemaa. Hill kertoi Conan O’Brienin keskusteluohjelmassa, kuinka hän oli matkustanut 21 Jump Street -vastanäyttelijänsä Channing Tatumin kanssa Australiaan mainostamaan kaksikon yhteistä elokuvaa. Lennon aikana oli nautittu hieman vettä väkevämpää, ja parivaljakko päätti lähteä maahan saavuttuaan uimaan kuuluisalle Bondi Beachille.

Rantareissu ei kuitenkaan ollut pelkkää hauskanpitoa, sillä lähdettyään uimaan Hill huomasi äkkiä olevansa hyvin kaukana rannalla kuvia ottavasta Tatumista. Suosikkinäyttelijä oli ajautunut voimakkaiden virtausten johdosta pois rannan suunnalta. Loppujen lopuksi kaikki kuitenkin päättyi onnellisesti, kun vierestä vesiskootterilla ajanut mies noukki koomikon kyytiinsä.

– Alan uimaan niin lujaa kun pystyn mutten liiku mihinkään, joten olen ihan että ”Näin minä kuolen…” Olen tyyppi, joka hukkui mereen Australiassa… humalassa, Jonah Hill kertasi Conanille ajatusprosessiaan hädän hetkellä.

Kaliforniassa varttunut Jonah Hill teki vuonna 2011 ensimmäisen draamaroolinsa Moneyball-elokuvassa näyttelijä Brad Pittin rinnalla. Suosikkikoomikon roolityö elokuvassa palkittiin Oscar-ehdokkuudella. Jonah tunnetaan myös lukuisista muista elokuvista kuten Superbad, Paksuna, Funny People ja Get Him to the Greek. Hän on myös ohjannut laulaja Sara Bareillesin musiikkivideon Gonna Get Over You.