Justin Bieber kompuroi portaissa – loukkasi niskansa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Ilman paitaansa hiljattain fanikuntaansa Instagram-videollaan ilahduttanut teipoppari Justin Bieber on julkaissut toisenkin nuoren miehen vartalon osia esittelevän videopätkän verkkoon. Tällä kertaa teini-idolille kävi kuitenkin köpelösti.

Kuva: Instagram
Kuva: Instagram

Suosikkilaulaja satutti niskansa portaissa kaaduttuaan. 19-vuotias poppari kertoo tuoreella videollaan kaatuneensa portaissa ja satuttaneen niskansa. Hän myös kuvaa kaulaansa tapaturmassa muodostuneita nirhaumia. Vaikka Bieber selvisi kaatumisesta lähinnä säikähdyksellä, ovat nuoren miehen fanit ennättäneet antamaan tukensa laulajalle.

Justin Bieber meni onnettomuuden jälkeen suoraan Adidaksen mainoskuvauksiin, jossa hän toimi urheiluvaatteiden mallina. Bieberin ensimmäinen Instagram-video keräsi ennätysajassa yli miljoona tykkääjää, ja samalla videosta tuli maailman ensimmäinen suurenmoisen rajapyykin ylittänyt Instagram-video.